Nyhet i sortimentet

En nyhets i Chef’s Cut sortiment är Salladsmix Basic, 5x750g.
Det är en perfekt balans mellan isbergssallad, rosso och frissé.

Närmare bestämt:
70% isbergssallad
20% Rosso
10% Frissé

 

Ta chansen att beställa hem ett kolli och prova mixen.




Förändringar i vårt sortiment

Förändringar i vårt sortiment

 

För att möta efterfrågan på nya produkter, större förpackningar och mindre emballage genomför vi stora förändringar i Chef’s Cut-sortimentet den 1/6. Förutom nyheter, optimering av antal påsar per låda, fler big pack-varianter utan ytteremballage kommer samtliga produkter få nya artikelnummer (gäller ej potatis).

Vi hoppas ni har förståelse för dessa förändringar och att era kunder ska bli ännu mer nöjda med produkter från Chef’s Cut.

Några av nyheterna:
Tangomix                                   80549
Provancemix                              80557
Vegetti potatis                            80477
Rödbeta stavar                          80465
Rödbeta klyftor                          80464
Morot hyvlad                              80425

Glöm inte att kolla igenom vårt sortiment i Chef’s Cut HÄR.

 




Everfreshs lilla gröna

Everfreshs lilla gröna
– en guideline till dig som jobbar med offentlig upphandling.

 

Vill du vara med och påverka för en mer närings-
och vitaminrik framtid för hela Sverige?

Som en av landets ledande frukt- och grönsaksaktörer brinner vi på Everfresh inte bara för våra naturliga och hälsosamma produkter. För något av det viktigaste vi kan göra är att skapa lösningar som våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tycker är värdefulla i deras vardag. Att skapa framgång för flera genom ett ständigt fokus på kostnadsmedvetenhet, öppenhet och kundnytta.

I denna guideline vill vi ge dig, som jobbar med offentlig upphandling av mat, lite tips och råd, samt presentera Everfresh som företag och hur vi jobbar med bland annat hållbarhet, socialt ansvar och hälsa.

 

Du finner den HÄR.

 

 

Vill du veta mer?
Tveka inte på att kontakta oss om du vill veta mer om Everfresh, våra produkter eller vad det skulle innebära att jobba tillsammans med oss.

Maria Pettersson, ansvarig för offentliga kunder;
maria.p@everfresh.se

042-450 22 70
042-450 23 00 (växel)




Gastro Nord 2018

Gastro Nord 2018 är i full gång och givetvis är vi på Everfresh Foodservice på plats.

Ni hittar oss i montern A40:30.

Kom förbi och säg hej, provsmaka några av våra grymma produkter eller varför inte bonda över ett glas juice?

Hoppas vi ses!




Odlarträff

Den 15 november höll vi en odlarträff med temat ”Framtidens gröna hållbara produkter” på Strövelstorps Bygdegård. Inbjudna talare pratade om marknadstrender, kundernas krav och framtidens jordbruk.

 

Över 100 producenter från Sverige och Danmark deltog i träffen och hade möjlighet att träffa rådgivare, kommun och landsting för att diskutera framtidens möjligheter och utmaningar för en hållbar svensk produktion. Vi hoppas att evenemanget skall bidra till att utöka såväl vårt som våra producenters nätverk inom branschen. Vi hoppas även att det ger oss en möjlighet att inspirera och informera våra producenter om vad våra kunder inom dagligvaruhandeln, Food Service, offentlig sektor och slutkonsumenter efterfrågar.




Vegetti™

Den 17 augusti lanserar vi Vegetti™ – svarvad spagetti gjord på 100% grönsaker.
Everfresh och Chef’s Cut erbjuder nu nya smaker för skolor och restauranger genom våra svarvade grönsaker – att tillaga exempelvis en pasta bolognese har aldrig varit enklare. Vegetti behöver endast kokas mellan 30 sekunder till 1 minut och därefter är det redo att serveras. Vegetti har flera användningsområden och endast kreativiteten sätter gränser. Varför inte fritera sötpotatisspagettin och servera som tillbehör till en hamburgare, eller servera burgaren. Du kan även göra soppa med Vegetti eller bara äta grönsaksspagettin precis som den är, marinerad i eller som en sallad.

 

 

Med denna lansering utökas sortimentet för Chef’s Cut med fem nya innovativa produktnyheter.
Samtliga produkter kommer 4×1 kg-förpackningar och finns tillgängliga att beställa.
Sortimentet kan ni se här.

 




LEKA på Almedalen

Den 5 juli var vi i Almedalen och presenterade LEKA-konceptet!

 

Marcus Hellmann, Daniel Nylander och Anita Broddesson höll seminariet ”Frukt och Grönt för en hållbar framtid”. Vi har ett stort samhällsproblem idag att barn äter för lite frukt och grönt och just det vill vi förändra genom LEKA-konceptet. Det blev en bra uppslutning under Almedalen och vi ser fram emot en höst fylld med inspirerande sallader till förskolebarnen.

 

LEKA – Ett lekfullt och pedagogiskt salladskoncept som ska serveras på förskolor. Produkterna levereras färdigskurna till köket i förskolorna tillsammans med varierande recept. Läs mer här

 




Årets hälsokoncept 2017

Vinnaren av priset Årets Hälsokoncept är ett företag/restaurang som erbjuder sina gäster unika och hälsosam måltidslösningar på ett lustfyllt sätt. Företagets/restaurangens ledord är kreativt helhetskoncept och framför allt nytänkande där högkvalitativa råvaror alltid står i centrum.

Läs gärna mer på:  http://www.restauranggalan.se/

 

 




Bäst i test




Hantverk med industriell precision